Krachtvangen ➵
Ga je mee krachtvangen? 

Krachtkistje

Via een Krachtkistje kun je je wensen en dromen sturen naar het universum, God of de engelen... 

 

❥➽ Wat is een Krachtkistje? 

Dit is een heel speciaal kistje,  helemaal voor jezelf! Een kistje dat je heel erg mooi vind of waar je veel waarde aan hecht. 

Ik noem het mijn Krachtkistje, maar je kunt het kistje (of doosje) ook een naam geven dat beter bij jou past. Dromenkistje, Wensenkistje, Godinnenkistje, Engelenkistje, Hemels kistje, Magisch kistje...

Je kan een kistje (speciaal voor dit doel) in de winkel kopen, maar je kunt deze ook zelf maken. Je kan het kistje beschilderen, beplakken en aankleden helemaal zoals jij dat wilt. 

Het kistje is bestemd voor een brief aan jezelf, de engelen, god(in) of anders. Je schrijft een belofte aan jezelf of het doel dat je na wilt streven. Je kunt ook jouw wensgedachten, dromen, verlangens, hulpvraag voor jezelf of een dierbare opschrijven. Door het op te schrijven worden deze voor jezelf tastbaar. Leg het briefje in het kistje. Vervolgens kun je het loslaten. 

Als je je dromen extra wilt versterken, kun je ook symbolen/voorwerpen in het kistje leggen die jou steun geven. Zet het doosje vervolgens neer op een voor jou zichtbare plek, zodat je deze iedere dag ziet. Vertrouw er op dat de engelen, godinnen, het universum je gaan helpen met datgene dat jij wenst, verlangt en/of wilt bereiken. Geloof met overtuiging en met heel je hart dat het zal gaan gebeuren...  

➵ Vergeet niet om de engelen, jouw god(in), het universum te bedanken voor datgene dat is uitgekomen! 

 

❥➽ Dromen-Kijkdoos

Als een kind nog niet (goed) kan schrijven, kun je ze laten tekenen. Of plaatjes uit tijdschriften en folders laten knippen van datgene dat zij wensen. Leg deze in het dromenkistje. 

Je zou ook met je kind een dromen-kijkdoos kunnen maken! 


Voorbeelden van Krachtkistjes die ik heb gemaakt!  


E-mailen
Bellen