Krachtvangen ➵
Ga je mee kracht vangen?

HOME

Welkom op mijn website! 

 


We kunnen allemaal wel eens wat kracht en een extra steuntje in de rug gebruiken. Bijvoorbeeld om onze dromen te volgen, te durven laten zien wie we werkelijk zijn of om nu eindelijk die volgende stap in ons leven te durven zetten. 


❥➽ Welke informatie is er op deze website te vinden?

Juist in deze tijd merk ik dat mensen, zowel volwassenen als kinderen, moeite hebben om positief te zijn en te blijven. Door alles wat er gaande is, vergeten we vaak om tijd en ruimte voor onszelf te nemen en ons te richten op dingen doen die ons gelukkig maken . 

Daarom geef ik via deze website tips en middelen die kunnen zorgen dat jij (of je kind) in je kracht kunt (blijven) staan. ❥➽ Wat kan ik voor jou doen?

Ik geef hulp en advies vanuit mijn werk- en persoonlijke ervaringen aan (hoogsensitieve) kinderen en vrouwen  (o.a. aan vrouwen die een verlieservaring hebben gehad en moeite hebben om uit de donkere wolk van rouw te komen... )


➵ Krachtgesprekken voor vrouwen  

Heb jij een luisterend oor nodig? Kun je wel een peptalk gebruiken?  Ben jij op zoek naar iemand die jou kan aanmoedigen, die tips en advies kan geven in hoe je (weer) positief en krachtig in het leven kunt gaan staan? 

Dan kun je bij mij terecht voor een één-op-één krachtgesprek. Ook geef ik creatieve workshops die inzicht kunnen geven welke stap jij in je leven mag en kunt nemen om gelukkiger te zijn en hoe je de kracht (weer) in jezelf kunt vinden. Zie de pagina:  'Kom (weer) in je kracht vrouw!'


➵ Spiritueel kinderkrachtcoaching

Word jouw kind gepest op school? Zie je dat jouw kind niet gelukkig is, steeds stiller wordt en/of zich steeds meer terug trekt in haar/zijn eigen wereldje? Voelt jouw kind zich anders dan andere kinderen? Slaapt jouw kind slecht? Ziet of praat jouw dochter/zoon tegen dingen die jij niet ziet? 

Tijdens het maken van een krachtvoorwerp geef ik kinderen tips in hoe zij in hun kracht kunnen staan en om kunnen gaan met hun emoties en de invloeden van buitenaf. Zie de pagina:  'Spiritueel kinderkrachtcoaching'❥➽ Heb jij of je kind extra ondersteuning nodig? 

➵ Krachtvoorwerpen

Krachtvoorwerpen en krachtsymbolen kunnen helpen om in je kracht te komen en te blijven staan. Zij worden eeuwenlang al door verschillende culturen gebruikt bij rituelen en ceremoniën. Ze zijn te gebruiken zowel binnen- als buitenshuis, maar ook om als talisman/amulet bij je te dragen. 

Krachtvoorwerpen kunnen je niet alleen kracht geven, maar ook bescherming, steun en troost bieden of je inspireren en stimuleren om je doel voor ogen te houden en je dromen waar te maken... 

Via de pagina: 'Krachtvoorwerpen' vind je voorwerpen die je zelf (of met je kinderen) kunt maken. 

➵ Ik maak ook krachtvoorwerpen en troostvoorwerpen op bestelling! Op de pagina 'Krachtvoorwerpen te koop' vind je krachtvoorwerpen die ik te koop aanbied! 


➵ Krachtrituelen

Een ritueel is eigenlijk iets dat je geregeld doet of zegt om jezelf steun te geven, om jezelf moed in te spreken of om jezelf te herinneren aan wat belangrijk voor je is. Bijvoorbeeld een zin die je steeds in je hoofd herhaald (affirmatie), een meditatie die je doet of een kaars die je aansteekt. Hier op de website heb ik een mooie meditatie voor je geplaatst! Zie pagina:  'Krachtmeditatie'


➵ Krachtteksten

Via de pagina 'De Roos + inspirerende teksten' kun je teksten vinden die ik zelf heb geschreven. O.a. mijn eigen vertaling van  het lied 'The Rose van Bette Midler en een kort hierbij passend verhaal 'Het Zaadje' dat gaat over het leven dat je leeft hier op aarde...


❥➽ Heb je vragen? Wil je wat bestellen of wil je je aanmelden voor een krachtgesprek, workshop of bijeenkomst? 

Je kunt contact met mij opnemen via het contactformulier of telefonisch via 06-30680855

Lieve groet, Jozette de Kan 

Noordwijkerhout (Zuid-Holland)

 

  ➵ Krachtspreuken

❥➽ Doe het niet omdat het MOET, maar doe het omdat het NODIG is.... 


❥➽ Wees stil, dan vind je vanzelf het antwoord...


❥➽ Kijk niet alleen naar het goddelijke om je heen, maar zoek vooral naar de god(in) in jezelf!


❥➽ In iedere man/vrouw schuilt er een god(in)!


❥➽ Geloof in jezelf en je kunt reiken naar de sterren... 


❥➽ Soms geeft het universum je niet datgene wat je had gewenst, maar  wel wat je nodig hebt...

E-mailen
Bellen