Krachtvangen ➵
Ga je mee kracht vangen?

HOME

Welkom op mijn website! 

 


 

We kunnen allemaal wel eens wat kracht en een extra steuntje in de rug gebruiken. Bijvoorbeeld om onze dromen te volgen, te durven laten zien wie we werkelijk zijn of om eindelijk die volgende stap in ons leven te durven zetten. 


❥➽Welke informatie vind je hier op de website?

Juist in deze tijd merk ik dat mensen moeite hebben om positief te blijven. Door alles wat er nu gaande is, vergeten we vaak om tijd voor onszelf te nemen. Daarom geef ik via deze website tips en middelen die kunnen zorgen dat jij in je kracht kan (blijven) staan. 

Hieronder vind je in het kort beschreven welke informatie je op deze website kunt vinden en wat ik voor jou zou kunnen betekenen. 

 

➵ Krachtgesprekken   

Heb jij een peptalk nodig? Kun jij  iemand gebruiken die jou kan aanmoedigen hoe je (weer) positief in het leven kan staan? 

Ik geef advies vanuit mijn werk- en persoonlijke ervaringen aan volwassenen en kinderen. O.a. aan mensen die een verlieservaring hebben gehad en moeite hebben om uit de donkere wolk van rouw te komen... 


➵ Creatieve workshops

Ik geef creatieve workshops die inzicht kunnen geven welke stap jij in je leven mag en kunt nemen om gelukkiger te zijn. Hoe vind je de kracht (weer) in jezelf?


Vrouwenkrachtcirkel

Dit is een bijeenkomst speciaal voor vrouwen. 1 x in  de 2 weken komen we met een vaste groep vrouwen (4 totaal) bij elkaar. Er zijn groepen die overdag bij elkaar komen en groepen die 's avonds bij elkaar komen!

Het doel is om elkaar vooruit te helpen, elkaar te stimuleren om onze wensen en dromen te volgen én meer uit onszelf en ons leven te halen... Meer informatie vind je via de pagina: 'Vrouwenkrachtcirkel'. 


➵ Liefde-en-Licht-cirkel

Deze bijeenkomst is voor mannen en vrouwen die zich al langer bezig houden met spiritualiteit en hun krachten tezamen willen bundelen om licht en liefde in de wereld te brengen. Dit doen we o.a. door te mediteren, muziek te maken en te brainstormen hoe we met elkaar meer liefde en licht in onszelf en aan anderen kunnen geven. 

Meer informatie over krachtgesprekken, workshops en bijeenkomsten vind je via de pagina:   

'Krachtgesprekken+bijeenkomsten+workshops'. 


❥➽ Heb je extra ondersteuning nodig? 

➵ Krachtvoorwerpen

Krachtvoorwerpen en krachtsymbolen kunnen helpen om in je kracht te komen en te blijven staan. Zij worden eeuwenlang al door verschillende culturen gebruikt bij rituelen en ceremoniën. Ze zijn te gebruiken zowel binnen- als buitenshuis, maar ook om als talisman/amulet bij je te dragen. 

Krachtvoorwerpen kunnen je niet alleen kracht geven, maar ook bescherming, steun en troost bieden of je inspireren en stimuleren om je doel voor ogen te houden en je dromen waar te maken... 

Via de pagina: 'Krachtvoorwerpen' vind je voorwerpen die je zelf (of met je kinderen) kunt maken. 

➵ Ik maak ook krachtvoorwerpen en troostvoorwerpen op bestelling! Op de pagina 'Krachtvoorwerpen te koop' vind je krachtvoorwerpen die ik te koop aanbied! 


➵ Krachtrituelen

Een ritueel is eigenlijk iets dat je geregeld doet of zegt om jezelf steun te geven, om jezelf moed in te spreken of om jezelf te herinneren aan wat belangrijk voor je is. Bijvoorbeeld een zin die je steeds in je hoofd herhaald (affirmatie), een meditatie die je doet of een kaars die je aansteekt. Hier op de website heb ik een mooie meditatie voor je geplaatst! 


➵ Krachtteksten

Via de pagina 'De Roos + inspirerende teksten' kun je teksten vinden die ik zelf heb geschreven. O.a. mijn eigen vertaling van  het lied 'The Rose van Bette Midler en een kort hierbij passend verhaal 'Het Zaadje' dat gaat over het leven dat je leeft hier op aarde...


❥➽ Heb je vragen, wil je wat bestellen of wil je je aanmelden voor een krachtgesprek, workshop of bijeenkomst? 

Je kunt contact met mij opnemen via het contactformulier of telefonisch via 06-30680855

Lieve groet, Jozette de Kan 

Noordwijkerhout (Zuid-Holland)

 

  ➵ Krachtspreuken

❥➽ Doe het niet omdat het MOET, maar doe het omdat het NODIG is.... 


❥➽ Wees stil, dan vind je vanzelf het antwoord...


❥➽ Kijk niet alleen naar het goddelijke om je heen, maar zoek vooral naar de god(in) in jezelf!


❥➽ In iedere man/vrouw schuilt er een god(in)!


❥➽ Geloof in jezelf en je kunt reiken naar de sterren... 

E-mailen
Bellen