Krachtvangen ➵
Ga je mee kracht vangen?

Krachtgepsrekken + Bijeenkomsten + Workshops


➵ Krachtgesprekken   

Heb jij een peptalk nodig? Kun jij iemand gebruiken die jou kan aanmoedigen om (weer) positief in het leven te staan? 

Ik geef advies vanuit mijn werk- en persoonlijke ervaringen aan volwassenen en kinderen. O.a. aan mensen die een verlieservaring hebben gehad


➵ Creatieve workshops

Ik geef creatieve workshops die inzicht kunnen geven welke stap jij in je leven mag en kunt nemen om gelukkiger te zijn. Hoe vind je de kracht (weer) in jezelf?


➵ Vrouwenkrachtcirkel

Dit is een bijeenkomst speciaal voor vrouwen. 1 x in  de 2 weken komen we met een vaste groep vrouwen (4 totaal) bij elkaar. Er zijn groepen die overdag bij elkaar komen en groepen die 's avonds bij elkaar komen!

Het doel is om elkaar vooruit te helpen, elkaar te stimuleren om onze wensen en dromen te volgen én meer uit onszelf en ons leven te halen... Meer informatie vind je via de pagina: 'Vrouwenkrachtcirkel'. 


➵ Liefde-en-Licht-cirkel

Deze bijeenkomst is voor mannen en vrouwen die zich al langer bezig houden met spiritualiteit en hun krachten tezamen willen bundelen om licht en liefde in de wereld te brengen. Dit doen we o.a. door te mediteren, muziek te maken en te brainstormen hoe we met elkaar meer liefde en licht in onszelf en aan anderen kunnen geven. 


Meer informatie over krachtgesprekken, workshops en bijeenkomsten vind je via de aparte pagina:   


E-mailen
Bellen