Krachtvangen ➵
Ga je mee kracht vangen?

Workshop 'Kom in  je kracht' speciaal voor Kinderen


Zoals jij bestaat er maar eentje! Daarom ben jij zo héél bijzonder!Voelt je kind zich een buitenbeentje of anders dan anderen? 

Heeft je kind weinig of geen vrienden?

Word je kind gepest op school? 

Zit je kind veel te piekeren?

Slaapt je kind slecht? 

Is je kind angstig?

Ziet of hoort je kind dingen die jij niet ziet?

Zegt je kind onverklaarbare dingen?


Kinderen zijn vaak extra gevoelig voor invloeden van buitenaf. Dit kan impact hebben op hun zelfvertrouwen en functioneren. 

Ook een verlieservaring kan een enorme impact hebben op een kind. Denk aan een scheiding, ziekte, het verlies van een broertje, zusje, dierbare of huisdier.  


Workshop informatie

Ik geef krachtgesprekken/workshops aan kinderen, Dit doe ik individueel om echt aandacht aan een kind te kunnen geven. Daarnaast praten kinderen vaak makkelijker als hun ouders er niet bij zijn omdat zij hen niet willen kwetsen of verdriet willen doen. 

Met u als ouder bepaal ik van te voren welke creatieve workshop ik aan uw kind ga geven. Welke workshop er wordt gegeven is afhankelijk van o.a. de leeftijd van uw kind en de oorzaak van waarom een kind zich voelt zoals hij/zij zich nu voelt.  

Als een kind bijvoorbeeld slecht slaapt of bang is op zijn/haar kamer zou een krachtvoorwerp zoals een krachtveer, dromenvanger of krachtstok kunnen helpen. 

Bij verlies kunnen wij iets maken om afscheid te nemen of ter herinnering zoals een engelenkistje/dromenkistje). 

Ook het maken van een droom-board of het inkleuren van een mandala kan een kind helpen. 

Gedurende de workshop praat ik met het kind en kijk ik waar de behoefte bij hem/haar ligt en waar ondersteuning nodig is. Op basis daarvan geef ik een kind tips in hoe hij/ zij in zijn/haar kracht kan staan, om kan gaan met zijn/haar emoties of met invloeden van buitenaf. 

Ik geef de workshops bij mij thuis in de wijk Zeeburg in Noordwijkerhout  (Zuid-Holland). De kosten zijn 10,00 euro. (dit is inclusief drinken met wat lekkers en materiaalkosten). Een workshop duurt 1 1/2 uur. 

❥➽ Ik maak ook krachtvoorwerpen voor kinderen op bestelling! 

❥➽ Heb je vragen of wil je je kind aanmelden voor een workshop, neem dan contact met mij op via krachtvangen@gmail.com of het contactformulier .


 


 

E-mailen
Bellen