Krachtvangen ➵
Ga je mee kracht vangen?

Krachtgesprekken


Leegte en gemis kan ontstaan na een verlieservaring. Bijvoorbeeld na een scheiding, miskraam, het verlies van een kind/dierbare of het afscheid moeten nemen van een kinderwens. Dit verdriet kan intens zijn! 

Niet alleen moet je afscheid nemen van een geliefde, situatie of wens, maar ook van de toekomst die jij voor jezelf in gedachte had. Dit kan het gevoel geven alsof de vaste grond onder je voeten vandaan is gehaald en  je in een diep, donker gat bent gevallen. 

Uit eigen ervaring (en de bezoekers van mijn andere website Miskraam Informatie Wijzer Dagliefkindje www.dag-lief-kindje.com ) weet ik dat hulp en steun vanuit je omgeving dan heel erg belangrijk is. Helaas vind niet iedereen die steun en hulp! 

De maatschappij vind vaak dat het verdriet en het verlies na een bepaalde tijd over moet zijn. Verwacht wordt dat je stopt met 'er' over te praten en dat je verder gaat met je leven.  Maar.... dit werkt niet zo! 

Verlies laat een kras op je ziel achter en dat draag je heel je leven met je mee. Er kunnen situaties zijn die jou ineens confronteren met datgene dat jij hebt verloren en de leegte die dit bij jou heeft achter gelaten. 

Dat verdriet kun je niet (blijven) wegstoppen! Dit gaat na verloop van tijd opbreken. De kunst is juist om dit gevoel er te laten zijn! Het is oké om dit te voelen. 


HEB JE HULP HIERBIJ NODIG?

Heb je behoefte aan een luisterend oor van iemand die weet hoe het is om met rouw te leven? Die tips kan geven in hoe jij je kracht terug zou kunnen vinden en hoe jij uit jouw donkere wolk kunt stappen

Ik geef één-op-één-gesprekken aan volwassenen en kinderen die een miskraam of een andere verlieservaring hebben meegemaakt. 

(zie ook: krachtgesprekken voor kinderen)

Je kunt een afspraak met mij maken voor een individueel gesprek. Ik vraag hier symbolisch 1 euro voor.  Je mag uiteraard meer betalen, maar ik wil dat óók mensen met een kleine portemonnee hulp kunnen ontvangen. 


➵ ➵ ➵ ➵ ➵ ➵ ➵ ➵


Behalve krachtgesprekken geef ik ook vrouwenkrachtcirkels en creatieve workshops.  (zie ook mijn andere pagina's hier op de website)


►►► Voor informatie, zie de speciale pagina's hier op de website of neem contact met mij op via het contactformulier.


E-mailen
Bellen