Krachtvangen ➵
Ga je mee kracht vangen?

Krachtgesprekken


Leegte en gemis kan ontstaan na een verlieservaring. Bijvoorbeeld na een miskraam, het verlies van een kind/dierbare, een ziekte, een scheiding of het afscheid moeten nemen van een kinderwens.

Ikzelf heb jarenlang in een donkere wolk geleefd. Na meerdere miskramen en het verdriet om mijn engelenkindjes, moest ik  accepteren dat mijn kinderwens niet in vervulling zou gaan. Ik zou geen moeder worden van een 'eigen' kind. Dit verdriet was intens! Ik moest mijn leven, mijn toekomst opnieuw vorm gaan geven en dat was niet gemakkelijk! 

Uit eigen ervaring (en de bezoekers van mijn andere website Miskraam Informatie Wijzer Dagliefkindje www.dag-lief-kindje.com ) weet ik dat hulp en steun vanuit je omgeving heel belangrijk is. 

Niet iedereen vind die steun en hulp! De maatschappij vind vaak dat het verdriet en het verlies na een bepaalde tijd over moet zijn. Verwacht wordt dat je stopt met 'er' over te praten en dat je verder gaat met je leven. 

Helaas werkt dit niet zo! Verlies draag je voor altijd met je mee. Dat verdwijnt niet! Er zullen altijd situaties zijn die jou kunnen triggeren, die jou ineens kunnen confronteren met datgene dat jij hebt verloren en de leegte die dit heeft achter gelaten. 

Verdriet kun je niet (blijven) wegstoppen! Dit gaat na verloop van tijd opbreken. De kunst is juist om dit gevoel er te laten zijn! Het is oké om dit te voelen. Tenslotte is datgene dat je hebt verloren voor altijd een kras op je ziel. Voor altijd draag je dit verlies mee in je hart...


HEB JE HULP HIERBIJ NODIG?

Heb je behoefte aan een luisterend oor van iemand die weet hoe het is om met rouw te leven? Die tips kan geven in hoe jij je kracht terug zou kunnen vinden en hoe jij uit jouw donkere wolk kunt stappen?

Als eigenaresse van de website Dagliefkindje geef ik één-op-één-gesprekken aan volwassenen en kinderen die een miskraam of een andere verlieservaring hebben meegemaakt.

Je kunt een afspraak met mij maken voor een individueel gesprek. Ik vraag hier symbolisch 1 euro voor.  Je mag uiteraard meer betalen, maar ik wil dat óók mensen met een kleine portemonnee hulp kunnen ontvangen. 


➵ ➵ ➵ ➵ ➵ ➵ ➵ ➵


Behalve krachtgesprekken geef ik ook vrouwenkrachtcirkels en creatieve workshops. 


►►► Voor informatie, zie de speciale pagina's hier op de website of neem contact met mij op via het contactformulier.


E-mailen
Bellen