Krachtvangen ➵
Ga je mee kracht vangen?

➵ Dromenkistje

 

 


Wat is een Dromenkistje?


Dit is een heel speciaal kistje,  helemaal voor jezelf! Een kistje dat je heel erg mooi vind of waar je veel waarde aan hecht. 

Ik noem het mijn dromenkistje, maar je kunt het kistje (of doosje) ook een naam geven dat beter bij jou past, bijvoorbeeld Wensenkistje, Godinnenkistje, Engelenkistje, Hemels kistje, Magisch kistje...

Je kunt een kistje (speciaal voor dit doel) in de winkel kopen, maar natuurlijk kun je deze ook zelf maken. Je kunt het kistje schilderen, beplakken en aankleden zoals jij het mooi vind. 

Het kistje is bestemd voor een brief aan jezelf, de engelen, god(in) of anders. Je schrijft hierin een belofte aan jezelf of het doel dat je na wilt streven. Je kunt ook jouw wensgedachten, dromen, verlangens, hulpvraag voor jezelf of een dierbare opschrijven. Door het op te schrijven worden deze voor jezelf tastbaar. Leg het briefje in het kistje. Vervolgens kun je het loslaten. 

Als je je dromen extra wilt versterken, zou je ook symbolen/voorwerpen in het kistje kunnen leggen die jou steun geven. Zet het doosje vervolgens neer op een voor jou zichtbare plek, zodat je deze iedere dag ziet. Vertrouw er op dat de engelen, godinnen, het universum je gaan helpen met datgene dat jij wenst, verlangt en/of wilt bereiken. Geloof met overtuiging en met heel je hart dat het zal gaan gebeuren...  

Vergeet niet om de engelen, jouw god(in), het universum te bedanken voor datgene dat is uitgekomen! 

 


►►► Tip!  Dromen-Kijkdoos

Je kunt ieder lid uit je gezin een eigen dromenkistje laten maken. Als kinderen nog niet goed kunnen schrijven, kun je ze laten tekenen en/of plaatjes uit tijdschriften/folders laten knippen van datgene dat zij wensen en deze in het dromenkistje leggen. Je zou met jongere kinderen ook een dromen-kijkdoos kunnen maken! 

Voorbeelden van dromenkistjes die ik zelf heb gemaakt!  


E-mailen
Bellen