Krachtvangen ➵
Ga je mee kracht vangen?

 

➵ Mijn creaties 

Kleuren hebben effect op onze emoties. Het zien van mooie kleuren en het werken met kleur kunnen je blijer en gelukkiger maken. Het kan letterlijk en figuurlijk je leven mooier kleuren...

Ik vind het dan ook heerlijk om met kleur bezig te zijn. Ik ben geregeld in kringloopwinkels en op rommelmarkten te vinden, op zoek naar dingen die ik kan hergebruiken en/of een 2e leven kan geven. Dit doe ik vooral met acrylverf, naald en draad, kralen, steentjes, bont, veren, kortom met van alles wat ik maar mooi vind. 

Door de jaren heen zijn er veel creaties uit mijn handen gekomen. Ik besloot dat het tijd werd dat ik deze behalve aan familie en vrienden nu ook aan de wereld liet zien. Vandaar dat ik deze website heb gemaakt. Ik hoop mensen hiermee te inspireren, zodat zij meer kleur in hun interieur en leven gaan brengen...