Krachtvangen ➵
Ga je mee kracht vangen?

Spiritueel kinderkrachtcoaching

Zoals jij bestaat er maar eentje! Daarom ben jij zo héél bijzonder!


Workshop: 'Ga je mee krachtvangen?


Word je kind gepest op school?

Voelt je kind zich een buitenbeentje en anders dan andere kinderen? 

Trekt jouw kind zich steeds (meer) terug in zijn/haar eigen wereldje?

Ziet of hoort je kind dingen die anderen niet zien?

Zegt je kind soms onverklaarbare dingen?

Is je kind angstig en/of is het slapen een probleem?
Sommige kinderen zijn extra gevoelig voor invloeden van buitenaf. Het kan zijn dat jouw kind hoog-sensitief is. Hierdoor pikken zij veel dingen op uit hun omgeving. Dit kunnen emoties zijn van anderen, maar ook dat zij dingen zien en voelen die anderen niet zien of ervaren. Dit kan angstig zijn voor een kind en impact hebben op hun zelfvertrouwen en functioneren.

Ook een verlieservaring kan een enorme impact hebben op een kind. Denk aan een scheiding, ziekte, het verlies van een broertje, zusje, dierbare of huisdier.  


Ik geef één-op-één krachtgesprekken aan kinderen. Met u als ouder bespreek ik van te voren wat uw zorgen zijn rondom uw kind. Op basis van dit gesprek bepalen we wat voor krachtvoorwerp ik met uw kind ga maken. Dit is afhankelijk van o.a. de leeftijd van uw kind en de oorzaak van waarom een kind zich voelt zoals hij/zij zich nu voelt.

Als een kind bijvoorbeeld slecht slaapt of bang is op zijn/haar kamer zou een krachtvoorwerp zoals een krachtveer, dromenvanger of krachtstok kunnen helpen.

Bij verlies kunnen wij iets maken om afscheid te nemen of ter herinnering zoals een engelenkistje/dromenkistje.

Ook het maken van een droom-board of het inkleuren van een mandala kan een kind helpen.

 Workshop informatie

Krachtgesprekken geef ik één-op-één om echt aandacht aan een kind te kunnen geven. Daarnaast praten kinderen vaak makkelijker als hun ouders er niet bij zijn, omdat zij hen niet willen kwetsen of verdriet willen doen. 

Tijdens de workshop praat ik met uw kind en kijk ik waar de behoefte bij hem/haar ligt en waar ondersteuning nodig is. Ik geef ze tips in hoe zij in hun kracht kunnen staan en om kunnen gaan met hun emoties en de invloeden van buitenaf.

Ik geef de workshops bij mij thuis in de wijk Zeeburg in Noordwijkerhout  (Zuid-Holland). De kosten zijn 10,00 euro. (dit is inclusief drinken met wat lekkers en materiaalkosten). Een workshop duurt 1 1/2 uur. 

❥➽ Ik maak ook krachtvoorwerpen voor kinderen op bestelling! 

❥➽ Heb je vragen of wil je je kind aanmelden voor een workshop, neem dan contact met mij op via krachtvangen@gmail.com of het contactformulier .


 


 

E-mailen
Bellen