Krachtvangen ➵
Ga je mee kracht vangen?

Creatieve workshops  voor vrouwen

 Helaas kan ik de vereiste 1 1/2 meter-afstand niet toepassen aan mijn eettafel in de woonkamer. Hierdoor is het niet mogelijk om groepsworkshops te geven! 

Je kunt wel individueel een workshop bij mij volgen!

 

Kom (weer) in je kracht, vrouw! Wil jij verandering in je leven?

Heb jij het gevoel dat je iets mist in je leven en dat je niet echt gelukkig bent.?


Dit kan te maken hebben met een verlieservaring (bijvoorbeeld door een scheiding, ziekte, miskraam, het verlies van een kind/dierbare, het afscheid moeten nemen van een kinderwens).  Maar... er hoeft niet altijd een heftige gebeurtenis de oorzaak te zijn. 

Soms kan het voelen alsof je steeds in eenzelfde cirkel ronddraait. Je voelt dat er nog zoveel méér is, dat er nog zoveel meer in JOU zit!  Je wil verandering in je leven en méér uit je leven halen en (weer) genieten, maar je weet gewoon niet hoe! 

Je kunt dan een extra steuntje in je rug gebruiken om veranderingen in je leven aan te brengen. Ik geef behalve creatieve workshops ook begeleiding. Daarnaast organiseer ik vrouwenkrachtcirkels. 

Je kunt kiezen uit onderstaande workshops: 

 

➵ Workshop 'Dromenvangen'

"Ga je mee jouw dromen vangen?" 

Tijdens deze workshop kijken we welke droom/dromen jij (nog) hebt.  Vervolgens maken wij onze dromen voor onszelf duidelijk via een 'droom-board' . Dit doen we d.m.v. knippen, plakken, tekenen, etc.  


➵ ➵ ➵ ➵ ➵ ➵ ➵ ➵


➵ Workshop 'Krachtkleuren'

"Kleur je eigen kracht!" 

Kleuren hebben effect op onze emoties. Het zien van mooie kleuren en het werken met kleur kunnen je blijer en gelukkiger maken. Het kan letterlijk en figuurlijk je leven mooier kleuren...

Tijdens deze workshop kleuren wij een speciale mandala. We nemen afscheid van je oude ik en kleuren ons leven opnieuw in. 


➵ ➵ ➵ ➵ ➵ ➵ ➵ ➵


Workshops geef ik in kleine groepjes. (totaal 4,  inclusief mijzelf).  

Via de homepagina zie je wanneer er welke workshops worden gegeven. 

Wil  je liever individueel een workshop volgen dan is dit ook mogelijk! 


►►► Heb je vragen of wil je je aanmelden voor een workshop? 

Je kunt contact met mij opnemen via krachtvangen@gmail.com of het contactformulier .