Krachtvangen ➵
Ga je mee krachtvangen? 

Mijn werkwijze


 Ik kies er bewust voor om kinderen en volwassenen één-op-één te begeleiden. Zo kan ik diegene alle aandacht geven. En mij helemaal afstemmen op hun energie.
Foto: Jordin Ederveen

 

Informatie gesprekken en workshops met kinderen:

Er zal eerst een kennismakingsgesprek plaats vinden met de ouder. In dit gesprek bespreken we de zorgen die er zijn rondom het kind. Waar loop je als ouder tegen aan? Waar zou je mijn hulp en ondersteuning bij kunnen gebruiken?

Vervolgens kijken we wat ik voor de ouder en het kind zou kunnen betekenen. Wanneer dit gewenst is wordt er een vervolgafspraak ingepland. Afhankelijk van de leeftijd en situatie van het kind zal dit óf met de ouder óf met het kind zijn.

Gesprekken en workshops met kinderen, vinden plaats zonder de ouder. Sommige kinderen praten niet gemakkelijk in aanwezigheid van een ouder. Een reden kan zijn, dat zij hen niet willen kwetsen of verdriet willen doen.

De informatie die het kind tijdens een gesprek of workshop deelt, wordt altijd terug gekoppeld naar de ouder. Dit gebeurt telefonisch of via de mail. De ouder ontvangt de tips en adviezen die ik het kind heb mee gegeven. Zo kunnen zij hun kind hier thuis verder bij helpen en ondersteunen.

Per afspraak bekijken we hoe en of we verder gaan. De ouder heeft hier in altijd de eindbeslissing! 
Foto: Jordin Ederveen
Algemene informatie:

Hoe lang duurt een gesprek of workshop?

Vooral jonge kinderen hebben moeite om zich langere tijd te kunnen concentreren. Daarnaast kan een gesprek heel intensief voor ze zijn. Met de ouder wordt van te voren de tijd en lengte van het gesprek afgesproken.

Gesprek: 1 uur
 Workshop: 2 uurHoeveel gesprekken / afspraken zijn er nodig?

Dit verschilt per kind of volwassene. Ieder mens is anders. Het is afhankelijk van waar het kind of de volwassene tegen aan loopt en waar de behoefte ligt.

Mocht een Krachtvoorwerp, Krachtbord of anders tijdens de workshop niet af komen, dan kan deze thuis worden afgemaakt. Of we maken een vervolg-afspraak.Om de hoeveel tijd wordt er een afspraak ingepland?

Gesprekken kunnen bijvoorbeeld wekelijks, om de week of 1 keer in de maand plaats vinden. Dit is afhankelijk van de situatie en behoefte van het kind en de volwassene.


Waar worden de gesprekken en workshops gegeven?

Bij mij thuis in Noordwijkerhout. Mijn (adres)gegevens zijn te vinden via de contactpagina

 

Wat zijn de kosten voor een gesprek of workshop?

 Gesprek: 22,50 euro

Workshop: 27,50 euro

De prijzen zijn inclusief drinken en wat lekkers. Afhankelijk van de wensen zijn de materialen voor de workshop ook inbegrepen. 

 

Extra informatie ivm allergieen: 

Mijn huis is rookvrij
In mijn huis hangen Krachtvoorwerpen (veren, bont, e.d.)
Ik heb huisdieren (Tijdens een afspraak zitten zij in de bench)
E-mailen
Bellen