Krachtvangen ➵
Ga je mee krachtvangen? 

Dromenkistje

  

Via een Dromenkistje kun je je wensen en dromen sturen naar het universum, God, de engelen, of anders... 


 

 

Wat is een Dromenkistje? 

Dit is een heel speciaal kistje,  helemaal voor jezelf! Een kistje dat je heel erg mooi vind of waar je veel waarde aan hecht. 

Ik noem het mijn Dromenkistje, maar je kunt het kistje (of doosje) ook een naam geven dat beter bij jou past. Bijvoorbeeld jouw Krachtkistje, Wensenkistje, Godinnenkistje, Engelenkistje, Hemels kistje, Magisch kistje...

Je zou speciaal hiervoor een mooi kistje in de winkel kunnen kopen. Maar je zou ook een blank kistje zelf kunnen versieren. Bijvoorbeeld door deze te beschilderen, beplakken, houtbranden of anders. Dan kun je het kistje helemaal aankleden zoals jij dat wilt. 

Het kistje is bestemd voor een brief aan jezelf, de engelen, god(in) of anders. Je schrijft een belofte aan jezelf of het doel dat je na wilt streven. Je kunt ook jouw wensgedachten, dromen, verlangens, hulpvraag voor jezelf of een dierbare opschrijven. Door het op te schrijven worden deze voor jezelf tastbaar. Leg het briefje in het kistje. Vervolgens kun je het loslaten. 

Als je je dromen extra wilt versterken, kun je ook symbolen/voorwerpen in het kistje leggen die jou steun geven. Zet het doosje vervolgens neer op een voor jou zichtbare plek, zodat je deze iedere dag ziet. Vertrouw er op dat de engelen, godinnen, het universum je gaan helpen met datgene dat jij wenst, verlangt en/of wilt bereiken. Geloof met overtuiging en met heel je hart dat het zal gaan gebeuren...  

 Vergeet niet om de engelen, jouw god(in), het universum te bedanken voor datgene dat is uitgekomen! 

  

 

Dromenkistjes voor kinderen

Als een kind nog niet (goed) kan schrijven, laat ze dan hun wensen tekenen. Je kunt ze ook plaatjes uit tijdschriften en folders laten knippen van de dingen die zij wensen. En deze in het dromenkistje leggen. 

Je kunt ze ook een Dromen-kijkdoos laten maken! 

Of een Dromenbord! Zie ook de pagina Dromenbord maken


 


Een Dromenkistje of Dromen-kijkdoos kan ook tijdens een workshop worden gemaakt! 

➵ Zie ook de pagina Workshop Krachtvoorwerp maken


 


Voorbeelden van Dromenkistjes 


 

E-mailen
Bellen