Krachtvangen ➵
Ga je mee krachtvangen? 

Welkom bij Krachtvangen


Als jij gelooft in jezelf, kun je reiken naar de sterren...


Dromenkind...


Samen lopen wij voorbij de wolken

Kom, ik neem je bij de hand

Langs al jouw mooie regenboogkleuren

Op zoek naar jouw verborgen dromenland
Bij Krachtvangen kun je terecht voor:

spiritueel (kinder) Kracht-Coaching 

(Sjamanistische) Krachtvoorwerpen 

 en binnenkort ook voor Dromenkind-hartverbinding

 


Kracht-Coaching:
Ik zie je... Ik voel je... Ik hoor je... Je mag er helemaal zijn...


Wat doe ik: Ieder mens verdient het om zich gelukkig te voelen. Via Krachtgesprekken (in combinatie met creatieve workshops) help ik (Hoogsensitieve) kinderen en volwassenen hoe zij in hun kracht kunnen staan en hun dromen kunnen volgen. 


Ik geef advies, tips en oefeningen hoe om te kunnen gaan met Hoogsensitiviteit, onzekerheden, valkuilen en invloeden van buitenaf.Ik kan je helpen om je (meer) inzicht in jezelf te geven. Welke dromen heb je? Wat zou je graag anders willen? Wat is er nodig om jouw leven positief te kunnen veranderen?Mijn visie: Ieder mens is uniek en heeft zijn/haar eigen mooie en bijzondere kwaliteiten!Mijn doel: Kinderen en volwassenen meer zelfvertrouwen geven. Te zorgen dat zij in hun kracht staan, hun dromen kunnen volgen en een gelukkiger leven kunnen leiden.


Kernwoorden:  Advies, tips, ondersteuning, inspiratie, luisterend oor, troost, Heling, zingeving, motivatie, doel- en richtinggevend, visie, nieuwe energie, (zelf)vertrouwen.Waar kan ik meer informatie vinden? 


 Via de pagina Wie ben ik? vertel ik over mijn leven en de invloed die Hoogsensitiviteit daar in heeft gehad


Via de pagina Hoe herken je Hoogsensitiviteit? vind je aandachtspunten die kunnen helpen om Hoogsensitiviteit bij jezelf, je kind of anderen te herkennen


 Via de pagina  Kracht-Coaching vertel ik hoe ik jou of je kind kan helpen om in je kracht te staan 


 Via de pagina Dromenkind-hartverbinding geef ik uitleg hoe ik jou of je kind kan leren luisteren naar je hart. Hoe je kunt luisteren naar je gevoel


Via de pagina Workshops kun je zien welke creatieve workshops ik geefIk maak ook Krachtvoorwerpen!

(Sjamanistische) Krachtvoorwerpen op bestelling!

Zowel volwassenen als kinderen hebben veel baat bij een Krachtvoorwerp. Vanuit mijn ervaring heb ik gezien hoe kinderen zich hierdoor extra gesterkt en gesteund voelen. Zij voelden zich gelijk zelfverzekerder.   Via de pagina Heloha-Krachtvoorwerpen vind je informatie en voorbeelden van Krachtvoorwerpen. Ik maak deze speciaal afgestemd op de behoefte van jou of je kind. 


Heb je vragen? Neem gerust contact met mij op! We kijken dan samen hoe ik jou en/of je kind zou kunnen helpen. 

Mijn (adres)gegevens zijn te vinden via de contact pagina.  

 

  

E-mailen
Bellen